Од Кои Институции Дојдоа Нашите Досегашни Интересенти - Клиенти

 • Атилим Универзитет, Турција
 • Башкент Универзитет, Турција
 • Билги Универзитет, Турција
 • Билкент Универзитет, Турција
 • Богазичи Универзитет, Турција
 • Браун Универзитет, С.А.Д.
 • Вичита Стејт Универзитет, С.А.Д.
 • Галатасарај Универзитет, Турција
 • Глендал Колеџ (CA), С.А.Д.
 • Докуз Ејлул Универзитет, Турција
 • Еге Универзитет, Турција
 • Европска Школска Економија (ESE), Италија
 • Есекс Универзитет, Велика Британија
 • Илиноис Стејт Универзитет, С.А.Д.
 • Ишик Универзитет, Турција
 • Јакиндогу Универзитет, Кипар
 • Једитепе Универзитет, Турција
 • Јузунџујил Универзитет, Турција
 • Капитал Универзитет, Интернационална Едукација, С.А.Д.

 

 • Карадениз Текник Универзитет, Турција
 • Коч Универзитет, Турција
 • Лојола Универзитет Чикаго, С.А.Д.
 • Лондон, Кингс Колеџ, Велика Британија
 • Лондон, UCL, Велика Британија
 • Манчестер Универзитет, Велика Британија
 • Мармара Универзитет, Турција
 • Меримоунт Колеџ, С.А.Д.
 • Нотингам Универзитет, Велика Британија
 • О.Д.Т.У, Турција
 • Рио Саладо Колеџ, С.А.Д.
 • Сабанџи Универзитет, Турција
 • Стејт Универзитет на Нју Јорк, С.А.Д.
 • Сусекс Универзитет, Велика Британија
 • Сити Колеџ на Нју Јорк, С.А.Д.
 • Сити Универзитет, Велика Британија
 • Тулан Универзитет, С.А.Д.
 • Универзитет на Единбург, Велика Британија
 • Универзитет на Ексетер, Велика Британија
 • Универзитет на Есекс, Велика Британија
 • Универзитет на Нју Хевн, С.А.Д.
 • Универзитет на Колорадо, С.А.Д.
 • Универзитет на Порсмаут, Велика Британија
 • Универзитет на Феникс, С.А.Д.
 • Универзитет на Хартфорд, С.А.Д.
 • Фреи Универзитет, Германија
 • Харан Универзитет, Турција
 • Харвард Бизнис Универзитет, С.А.Д.
 • Чукурова Универзитет, Турција
 • Џорџиа Колеџ и Стејт Универзитет, С.А.Д.
 • Шилер Интернационален Универзитет, С.А.Д.
 • Школо за Ориенталистика и Афркикански Студии, Велика Британија

Ако сакате да работите со нас обратете се на application@senrahatet.com со вашата биографија (CV).

Сенрахатет со вас за медицинско/здравствено аналитички услуги. За повеќе информации кликнете тука.

Сенрахатет е веќе со вас и за академско преведувачки услуги! За повеќе информации кликнете тука